Huittisten Ryhmärakentajat Oy


Huittisten Ryhmärakentajat Oy on vuonna 1993 perustettu huittislainen rakennusliike. Yrityksen perusajatuksena alusta asti on ollut korkeatasoinen rakentaminen kustannustehokkuutta unohtamatta. Asiakkaan toiveita noudattaen on vuosien varrella rakentunut lukuisia liiketiloja, teollisuushalleja ja omakotitaloja. Viimevuosina pääpainotus on ollut erilaisten asuntoloiden ja erikoiskohteiden rakennustyöt.

Rakennustyömaat toimivat käyntikorttinamme. Korkeatasoisen lopputuloksen lisäksi rakentamisaikaiseen siisteyteen kiinnitämme erityistä huomiota. Työmaan siisteys takaa paitsi tehokkaamman rakentamisen, myös parempaa turvaa Ryhmärakentajien ammattitaitoisille tekijöille.

 

Tekijät

Rakennusalan ammattilaisia Ryhmärakentajista löytyy timpurista maalariin, joten kohteet uudisrakentamisesta saneerauskohteisiin hoituvat tarvittaessa alusta loppuun. Myös laskelmissa ja suunnitelmissa voimme olla asiakkaan apuna.

Omia vakituisia työntekijöitä on 27 elokuussa 2017, joista 4 rakennusinsinööriä ja 4 rakennusmestaria. Vuoden 2016 tilikauden liikevaihto oli 4,9 milj. euroa (ALV 0%). Vuoden 2017 liikevaihto tulee olemaan n 4,5 milj. euroa (ALV 0%).

 

Toiminta-alue

Huittisten Ryhmärakentajat Oy toimii pääsääntöisesti Länsi-Suomen alueella. Myös lähialueilla on nähtävissä kädenjälkemme monissa toimitiloissa ja asunnoissa.


Lauttakylänkatu 1, 32700 Huittinen      puh. (02) 566 005      fax (02) 566 006

suunnittelu Satagrafia | toteutus Staart